keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2012

Jälleen on ollut hiljaista täällä blogirintamalla. Jouluhössöttäjä kun (kuulemma) olen niin kaipa se on imenyt intoni kuiviin. Tässä kuitenkin viime vuotemme.

Tammikuu:
Viimehetken tuskailuja mahan kera, Mies oli varma että tammikuussa se sntyy kun Mairekin syntyi ennen aikojaan. Ei, ei syntynyt. Oli kylmä. Puin lapselle vaatteet, mutten vaippaa.

Helmikuu:
Alkukuukausi mateli, toivo menetettiin. Sitten survoin 4kg ja 50cm ulos liian pienestä reiästä. Elämä kahden lapsen äitinä alkoi. Luultiin että Maire sanoi koira, mutta se ei toistunut joten kaipa vain halusimme kuulla.

Maaliskuu:
Raskas kuukausi. Kun toinen nukahti, toinen heräsi. Väinämöisen ensimmäinen hymy. Ensimmäistä kertaa itse kasvatetun puudelin kanssa kehässä hienolla tuloksella. Pihalta löytyi lumien sulaessa kuollut ROTTA.

Huhtikuu:
Maire sai ihan oikean lasten sängyn, alku oli lupaava. Auto vaihtui kunnon perhepullukkaan, tervetuloa Chrysler Voyager. Ensimmäiset humalat piiitkään aikaan - ihan hirvittävä kuoleman krapula. Väinämöisen nimiäiset.

Toukokuu:
Pottatreenejä - tuloksetta... Uuden auton toteaminen hitusen pieneksi. Kakkuinnostuksen alku. Ensimmäiset terassikelit. Maire päätti lopettaa päiväunien nukkumisen. 

Kesäkuu:
Paniikki, ei haavasta vaan laastarista. Kesäflunssa koko perheellä. Koiranäyttelymenestystä. Grillailuja joululahjagrillillä. 

Heinäkuu:
Satoi vettä... 
Maire tippu sängystä, ja jatkoi heräämättä uniaan lattialla. Luxus risteily  ja uusi vuosisadan krapula. Törkeän hintaisista P&T kärryistä paukkui kumit yksinään eteisessä puhki. Miehen crossiharrastus sai uutta puhtia. 

Elokuu:
Blogin avaus. Piiitkä puudelin riiureissu kera Väinämöisen, ei niin parhaan autoilijan. Sitten se toukkaelävä alkoi liikkumaan, taaksepäin. Puudeli ja raskauspahoinvointi. 

Syyskuu:
Toukkaelävä Väinämöinen aloitti talomme tuhoamisen ja antenipiuha anoi armoa. Kivoja vieraita Ruotsista. The Maja muutti suojelemaan antenipiuhaa. Maire paskoi sohvalle. Sienestys. Laihdutuksen alku.

Lokakuu:
Pentuja. Väinämöisen korvatulehdus. Tukea vasten pystyyn nouseminen. Maire 2v. ja sininen pingukakku. 

Marraskuu:
Pentujen kanssa arjen pyöritystä, töihin palailua. Väinämöisen ensimmäinen hammas. Ensilumi.

Joulukuu:
Kiire... Pusu joulupukille ja suunnaton riemu. Erilainen uudenvuoden juhlinta, joka olikin sitten oikeastaan ihan mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti