tiistai 8. tammikuuta 2013

Kukkuu

Nyt se Väinämöinen tempun keksi.

Normaalistihan V menee nukkumaan n.19.30 maitopullonsa kanssa ja nukahtaa ennen kahdeksaa. Kun huoneessa on hiljaista on Mairen vuoro mennä unille. Sadun luku ja unta pallukkaan. Yritimme myös lasten yhteistä nukkumaan menoaikaa, mutta leikiksihän se meni.

No nyt Väinämöinen on keksinyt miten saa pidettyä hauskaa. Hän menee nukkumaan kuten normaalisti, juo tuttipullollisensa ja on aivan hipi hiljaa. Näin pahaa arvaamattomat vanhemmat luulevat tyypin nukkuvan ja siitä voidaankin siirtyä Mairen nukuttamiseen. Mutta eeiii kato. Kun ovi aukeaa pomppaa iloinen hymymies pystyyn kärppänä ja aloittaa siskolle virnuilun. Ei väsymyksestä tietoakaan.

Maire kuuntelee tyytyväisenä ja rauhallisena satunsa vaikka veli pinnasängystään huuteleekin. Mutta sitten kun mutsi poistuu huoneesta alkaa show.

Toinen pyllistelee ja päristelee. Toinen kuuntelee ja kurkkii iloisesti räkättäen. Kumpaakaan ei väsytä mukamas tippaakaan. Leikki kestää 1/2-1 1/2- tuntia... Mitä tässä sitten vanhempien pitäisi tehdä? Kysynpähän vaan. Sinne ne hiljenee heti kun huoneeseen menee, mutta poistuttaessa röhähdetään paskamainen nauru ja jatketaan samaa urpoilua. Huoh, mihin me noiden kahden kanssa joudutaan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti