torstai 6. syyskuuta 2012

Taas lähempänä...

Musta on tulossa tuulipukuäiti, tai jotain... No ei sentään, ainakaan vielä. Kun kahden lapsen kanssa hilluu kotona, syö aina kun lapsetkin ja sen lisäksi vielä illalla syö niitä asioita joita Maire ei "anna" päivisin syödä. Niin eräänä kauniina aamuna vaaka näytti sellaista lukemaa mitä olin luvannut itselleni etten enää koskaan ylitä.

Ruoka on ollut minulle aina tärkeä asia, liikunta ei niinkään. Kun huomasin painoni vain nousevan, lisäsin ensin vihannesten määrää ruuassa ja toivoin sen vähentävän "kunnon ruuan" määrää. Ei auttanut, lopetin limsan lipittelyn iltaisin. Ei auttanut. Nyt koitetaan sitten tätä.

En ala-asteen jälkeen ole ollut kovin innokas liikkumaan. Ensin tuli hinkuyskä sitten paukahti polvesta nivelsiteet sitten mentiin vähän lujaa ettei liikkumaan ehtinyt ja sitten pamahdettiin paksuksi. Näin menetetään aivan kaikki fyysinen kunto. Että jos halajat samaan jamaan niin tässä hyvät ohjeet ;)

Ajattelin aloittaa reippailla 0,5-1h kävelylenkeillä joista hölkkään sen minkä kykenen ja mikä hyvältä tuntu. Eli korttelin... Sitten jos ja kun kunto vähän nousee voisi koittaa uskaltautua jonnekkin ryhmäliikuntaan, jos uskaltaa. Vinkkejä?? Jos tämäkään ei nyt auta niin kai mun sitten on pakko opetella olemaan ilman sitä lounasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti