torstai 23. elokuuta 2012

Ahdistavat yöt...

Viimeyö oli taas niin tuskaa. Väinämöinen heräili 1/2-1 tunnin välein ihan koko yön. Ainut mikä rauhoittaa herran takaisin uneen on tissi tai tuttipullo. Ja tuttiahan meillä ei siis syödä, vanhempien kovista yrityksistä huolimatta.

Mulla ei nyt oikein ole ratkaisua tähän. Maire oli tuon ikäisenä sellainen että kun sen sai uneen taisteltua se kyllä nukkui vaikka seinät kaatuisivat ympäriltä. Olenko tehnyt virheen alunperin siinä että ole tarjonnut tissiä joka kerta kun Väinämöinen on unesta herännyt ja on siten assosioitunut ruoka = uni?? Ei hänellä todellakaan nälkä ole jos tuttipullostakin vedetään vain ehkä 10-20ml, jos sitäkään. Voisiko sillä olla jano?? No tuskin nyt kuitenkaan puolen tunnin välein sitäkään.

Tassuttelua koitettiin reilun viikon verran, mutta ainut mihin se vaikutti on se että nykyään hänet saa jo nukahtamaan omaan sänkyyn tuttipullon avulla. Teenkö tässä taas sitten virheen että kun hän herää 1-2 tunnin jälkeen huutamaan ja annan tissä/pulloa?? Pitäisikö vaan sitkeästi koittaa tassuttaa (hyi olkoon mikä sana) hänet uudestaan vaikka huuto onkin levänneenä kahta kauheampaa. Sen viikon ajan kun tätä koitettiin huudon/kitinän määrä ei varsinaisesti missään vaiheessa vähentynyt, joka kerta siinä meni 1/2-1h että hän suvaitsi nukahtaa.

Miksi, oi miksi täytyy iskeä aina siihen pahimpaan paikkaan??!! Mä haluaisin jo nukkua!! Näin kun on lähes vuoden nukkunut huonosti alkaa epätoivo jo iskemään. Ei se varmaan vuoden ikäisenäkään vielä suostu nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti