tiistai 14. elokuuta 2012

Ulkovaate ihanuus...

Olen melko tarkka lasten vaatetuksesta, ja varsinkin vaatetuksen toimivuudesta. Siksi olenkin jo aikaisin kesällä ruvennut pohtimaan syksyn vaatetusongelmia. En ole siinä mikään haka ja siksi stressaankin niiden toimivuudesta ihan liikaa. En voi sietää sitä että vaate ei toimi meidän tarpeissamme.

Maire viipotti viimetalven ReimaTeckin reilussa 86cm haalarissa joka ainakin vielä sopii neidille ja toivonkin että se menisi ainakin talvialeihin asti niin sitten voisin ostaa hänelle jotakin mukavaa huokeammalla hinnalla. Ulkovaatteiden hinnat kun nyt ovat mitä ovat. Keväinen vk-haalari varmasti menee vielä, sen verran reilua kokoa Mamma osti. Popin monivärivetskarillinen takkikin menee vielä oikein loistavasti, kuorihousut pitäisi jostain saalistaa kokoa suurempana.

Mutta tämä on Väinämöisen ensimmäinen syksy/talvi jolloin ulkovaatteiden toimivuudella on jotain varsinaista merkitystäkin. En tiedä vielä kuinka paljon herra tulee syksyllä/alkutalvesta viettämään maassa, vai meneekö ulkoilut pitkälti vaunuissa istuskellessa. Maire paahtoi viimesyksynä jo kovin menemään maassa, mutta olikin suhteessa nelisen kuukautta vanhempi. Päädyin kuitenkin tähän ai niin ihanaan Polarn O. Pyretin vk-haalariin jossa on irroitettava fleecevuori. Kovin koitin ensin metsästää jotakin käytettyä tummansinistä, mutta kun tämä tuli myymälöihin en voinut vastustaa. Tosin nyt meidän ihanaiset alennumyynnistä ostetut asusteet ei oikein kyllä sovi tuohon punaiseen vetoketjuun. Koko oli tosi nafti ja jouduinkin ostamaan herralle kokoa 80cm olevan haalarin jos elättelen pienintäkään toivoa että poika mahtuisi siihen edes sinne joulualeihin asti. Raportoin toimivuudesta kun on sen aika ;)

Mitä muut ovat ajatelleet omille nakeroilleen syksyksi/alkutaveksi?? Ja mitä ihmettä mä laitan sille jalkaan, Mairella alkoivat kengät pysyä jalassa vasta kun se todenteolla siirtyi kävelemään??!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti