sunnuntai 19. elokuuta 2012

Scandic Lahti

Nyt viikonloppuna olin ilmottanut pikkupuudelin Kouvolan (la) ja Heinolan (su) näyttelyihin. Majoitus piti siis siltä suunnalta löytyä. Aiheutettiin kauhua ja oltiin liikenteessä siis kahden aikuisen, kahden lapsen ja kahden koiran miehityksellä.

Tämä oli toinen kerta kun oltiin lasten kanssa hotellimajoituksella liikenteessä, koirat mä jo handlasin ;) Oli yllättävän haasteellista löytää hotellihuonetta mihin menee 2+2 jossa lemmikit ovat sallittuja. Maire on aivan ihastuksissaan hotelliympäristöstä ja Väinämöisen tyytyväisyys/tyytymättömyys ei ole paikkasidonnaista.

Hotelli oli varsin mukava ja hintakaan 110€ ei kirpaissut. Sijainti oli ok, kävelymatka aitiopaikoille. Autoilijoille oli hieman ahdas 6€ vuotokausipysäköinti, pikkasen kirpas mutta menkööt. Vähän lapsiperhettä häiritsi vilkas ja mieluisa tie joka kulki aivan ikkunoiden alla. Samoin kuin se että huone oli suht kuuma varsinkin Väinämöisen mielestä, ilmastoinnin säätöä ei löytynyt ja ikkunaa ei saanut avattua, luultavasti maalauksesta johtuen. Jääkaappikin olisi ollut toivottava lisä, mutta ei se niin hirveää ollut. Samoin kuin mikro, maidon ja pilttipurkkien lämmittämiseen, mutta vessan allas täyteen lämmintä vettä ja siinä meillä hyvä vesihaude. Palvelu oli erinomaista lukuunottamatta aamupalalla ollutta harjoittelijatarjoilijaa joka oli aivan pihalla, mutta aiheutti ehkä enemmän huvitusta kuin harmia. Allas/saunaosasto oli siisti ja miellyttävä, miinusta tosin kovin syvästä altaasta, taas niinkuin taaperonäkökulmasta.

Kaikenkaikkiaan kiva reissu ja tämä äiti ja Vänämöinen ainakin nukkuivat paremmin kuin kuukausiin. Noista kahdesta muusta mä en oo ihan niin varma. Puudelikin pärjäsi sen verran kuin oli tarvekkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti