keskiviikko 29. elokuuta 2012

Liian monta muuttujaa

Aikoinaan kun Väinämöinen ilmoitteli tulostaan oli Miehen pahin murhe siinä ettei niitä saa enää koskaan hoitoon eikä niiden kanssa voi enää mennä yhtään minnekään. Minä taas optimistisempana yksilönä ajattelin että siinähän se menee, ei se elämä niin paljon voi muuttua toisesta lapsesta. Vohoi kuinka väärässä olinkaan, taas!!

Ensinnäkin on mahdotonta olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Kun yrität saada toista nukahtamaan päiväunille niin ei se toinen varmasti istu vieressä hiljaa ja odota omaa vuoroaan. Se varmasti on levittänyt eteisen kaapit, täyttänyt vessanpöntön paperilla ja hypännyt alas keittiön pöydältä. Siinähän sitten nukutat sitä toista.

Päiväunishoppailut voi unohtaa, ei ne kuitenkaan nuku samaanaikaan.

Lähtemiseen tulee varata ainakin triplamäärä aikaa entiseen verrattuna koska se toinen kuitenkin ehtii riisua itsensä tai veljensä. Paskoa housuun tai vaikkapa levittää ne eteisen kaapit.

Se nyt vaan on karu fakta. Jos auton takapenkillä on kaksi turvaistuinta se muuttuu viiden hengen autosta, neljän ja puolen hengen autoksi.

Itse nälkiinnyt koska sinulla ei ole kuin kaksi kättä, tarvitset molemmat lapsien avustamiseen. Koita siinä sitten itse syödä.

Kaupassakäynti yksin on suunnattoman haasteellista. Isompi lastenistuimeen ja pienempi kaukalossaan kärryihin, kiinniköyttöyksikkö on valmis. Ostoksille jää tilaa minne?? Tosin sen turvakaukalon alle on hyvä piilottaa tavaroita kassalla jolloin ne saattavat kulkeutua vahingossa maksamatta kassan ohi. Mies manaa vieressä että olisit nyt ottanut edes jotain vähän arvokkaampaa kuin 1€ sipulin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti