perjantai 2. marraskuuta 2012

Vauva vinkit, part one...

Me olimme täysin hukassa silloin kun Maire alkoi ilmoitella tulostaan. Eihän meillä ollut mitään käryä siitä miten sen käärön kanssa eletään ja millainen se koko käärö oikeastaan on. Tärkeinä asioina pidimme juttuja kuten:

- Kylpypunkka. Taisi olla ensimmäisiä juttuja mitä saalisteltiin. Rahaahan meillä ei silloin ollut tätäkään vertaa mitä nyt on ja saatiin siskolta heidän vanha punkka joka seisoi tyhjänpanttina pitkään koska Mairen mielestä kylpyhuone oli KAMALA ja kylvyssä alettiin, siis siellä punkassa, käymään vasta joskus puolen vuoden tienoilla. Väinämöinen taas kylpi oikein loistavasti vessan lavuaarissa ensimmäiset kuukautensa.
- Hoitopöytä. No enhän mä selkävammaisena missään muualla voi vaippaa vaihtaa!! No joo onhan meillä tällä ollut käyttöä, mutta vain siitä syystä että paskavaipan vaihtaminen ei aina ole mitään siistiä puuhaa ja tämä on huomattavasti mukavampi siivota kun pestä koko olohuoneen matto. Eli pelkkä alusta olisi riittänt aivan loistavasti.
- Kehto. Perintökehto... Käytettiin kuukausi... Ei siitä sen enempää...
- Tutti, jos toinenkin. Ei syönyt tuttia ei. Kumpikaan. Perkele... Ei meillä tainnut olla hajua edes siitä miten sitä tuttia oikeasti pitäisi käyttää.
- Kaikenmaailman hoitoöljyt ja voiteet, poislukien sinkkivoide, ovat jääneet täysin käyttämättä. Ja niitä oli ihan jokaisessa näytepaketissa, joita posti raahasi melkein joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti