torstai 11. lokakuuta 2012

Aamupäivän kuulumiset

Tällä hetkellä aamupäivämme kuluvat jokseenkin näin.

8.00-8.30 Heräillään. Minä ja Väinämöinen saatamme viettää hetken sängyssä kuherrellen kun Maire katselee piirrettyjä.

9.00 Vaipat on vaihdettu ja vaatteet on ehkä saatu taistelun kautta päälle. Maire kun on tällä hetkellä sitä mieltä että kyllä hän osaa itse! Sukka menee puoleenväliin tai jää kiinni harottavaan varpaaseen. Housut nousevat puoleentankoon ja paidasta ei kuitenkaan löydy hihoja. Vasta suuren pettymyksen jälkeen mutsin apu kelpaa. Sitten on aika aamupalan. Molemmat huutavat kuorossa kun mutsi on liian hidas. Aamupalaksi on yleensä leipää, mysliä ja jogurttia. V vetelee hedelmäsoseen.

9.30 Kun aamupala on syöty siirrytään inhimillisöitymään. Väinämöinen touhuaa omiaan ja mutsi kampaa oman sekä Mairen turpavärkit.

10.00 Punnitaan puudelin pentuja kersojen kovalla avustuksella. Maire tuo välineistön sekä asiantuntevana komentaa karkuun möngertäviä pentuja. TaaTaaTaa!! Kai se tarkoittaa "ei saa"..?

10.30-11.30 Valinnaisesti joko puistoillaan, jos ulkona on vähänkään kuiva keli. Mä en missään pihalla seiso vesisateessa, vaikka se kuinka hauskaa olisikin Mairen mielestä! Tai sitten siivotaan tai muuten vaan hengaillaan sisällä, eli siivotaan...

11.30 Aloitetaan ahdistuminen lounaasta. Jos tuuri käy, jääkaapista löytyy eilispäiväisiä tähteitä. Jos on paska mäihä, sieltä löytyy jotain todella nopeasti valmistuvaa. Jos käy oikein paska mäihä, kaivetaan kaapista pilttipurkki. Joka sitten raahataan puudelille kahden lusikallisen jälkeen.

12.15 Vielä hetken touhuamista, ja otetaan uusi erä vaatetuksen ja vaipanvaihdon suhteen.

12.30 Väinämöinen tuupitaan eteisessä nukahtamaan kärryihinsä, jotka siirretään ulos. Maire viedään omaan sänkyynsä ja pussalllaan kaikki pehmot läpi jonka jälkeen voi jäädä nukkumaan. Tai sitten vaan touhuamaan omiaan hissukseen.

Huoh! Ja sitten on hetki aikaa itselle, kunnes itkuhälytin särähtää ja V täytyy käydä tuuppimassa uudestaan uneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti