keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pipistää

The Korvatulehdus on rantautunut ensimmäistä kertaa ikinä talouteemme. Maire ei ole toistaiseksi sairastanut kertaakaan, poskihapaiden aiheuttamaa kuumetta lukuunottamatta. Eikä Väinämöinenkään liiemmin pientä köhää lukuunottamatta ole sairastanut.

Sunnuntai iltana tuntui poikanen vähän lämpimältä mutta laitoin toisen vain nukkumaan ja ajattelin hourivani. Maanantaina oli aamusta vastassa kiukkuinen pikkumies ja kuumemittari näytti 38,7... Ei muuta vikaa, nukkuukin se ihan loistavasti. Panadolia nassuun ja sillä mennään. Jos se vaikka sitten tekisi ekan hampaansa.

Kuumeen jatkuessa nyt kolmatta päivää varailtiin aamulla aika lääkärille. Siellä hieman väsynyt mutta iloinen ja hymyileväinen poika oli sitä mieltä että stetoskooppi olisi ollut hurjan kiva lelu ja höpöttelevä tätikin oli ihan kiva. Vasen korva kunnossa, mutta oikeaa ei olisi sitten saanutkaan ronkkia ja sieltä se pahainen löytyi! Korvatulehdus!

Kuume on nyt laskusuunnassa mutta nukkuminen on tuskaisaa. Ratkaisuna laitoin tyypin kaikkia suosituksia vastaan kärryihinsä nukkumaan. Siellä on uni maittanut vähän paremmin ja toiveena olisikin edes jotenkuten nukuttu yö.

Pelottaa hieman, Mies kun on ollut koliikki+korvatulehduskierteinen lapsonen. Sormet ja varpaat ristissä ett tämä on vain tämä yksi kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti