tiistai 23. lokakuuta 2012

Suklaa cupcake

Saanen esitellä, ensimmäiseni























Ohje oli täältä ja omaan makuuni se oli turhan makea. Kämmäsin ensimmäisen pellillisen kun täytin muffinssityylisesti kupin puolilleen. Taikina ei kohonnutkaan ja kaikki kuppikakkuset jäivät vajaiksi. Ihmettelinkin kun taikinaa jäi niin reilusti yli. No tein perään toisen satsin kiukuspäissäni ja ne onnistuivat jo huomattavasti paremmin.

Näitä oli kiva nakerrella ja varmasti teenkin näitä lisää ja varmasti panostan koristeluihinkin enemmän kuin heitän pari nonparellia päälle. Ja tuon kuorrutteen pursotusjälki on kyllä niin paljon anteeksi antavampaa kuin kermavaahdon.

Ostin samalla reissulla kun hain muffinssipellin Anttilasta ostin siinä niin nätisti tyrkyllä olleen mielenkiintoisen pursotus-setin, Crafty Cook (NetAnttilasta ei löytynyt niin piti heittää eka vastaantullut linkki). Susi mikä susi, ainakin kaksi ruususuutinta. Suuttimiksi niitä pitääkin kutsua. Liitin on susi ja pursotinpussi repesi ennen kuin ehdin edes pesemään sitä. Edeltävissä kuvissa olevat pursotukset eivät ole kyseisesten suuttimien jälkeä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti